Artık Bitti.....

"Hadi" diyor çapkınca, " gel buraya" diyor içimi gıcıklayan bir sesle. Biliyor biraz daha ısrar ederse ona koşacağımı. Biliyor böyle uysal, böyle davetkar olduğu zaman beni kendine nasıl çekeceğini…

" Hayır" diyorum, çenemi yukarı kaldırarak, "hayır, artık bitti" diyorum kendi sözlerime inanmayarak

" Aaaa..nazlanma artık, aldım dersimi…bu kadar üstüne düşmeyeceğim artık, seni korkutmayacağım" diyor. " hadi geri dön, tekrar başlayalım".

Tanrım, o kadar çekici ki ve ona o kadar alışmışım ki, duyduğum ihtiyacı bastıramıyorum artık.
" Biliyorum" diye ısrar ediyor, biliyor, dayanmam çok zor " bana geri döneceksin, bensiz yapamazsın sen"

Damarıma basıyor " hayır diyorum, yapabilirim, sensiz de yapabilirim, daha önce de yaptım, 2 kere çıkardım seni hayatımdan, unuttun mu?"

"Ama hep bana geri döndün" diyor. Haklı…

İtiraz ediyorum " sana tutsak değilim ben" diye bağırmaya başlıyorum "zaten sadece arada sırada düşerdin aklıma"

O da sinirlenmeye başlıyor "Günde 3 kere değil mi? 3 kere ama hep 3 kere…hiç şaşmadan..kabul et artık beni seviyorsun"

" Sevmiyorum" diye haykırıyorum kendi kendimi ikna etmek istercesine…Günde 3 kere, saatlerim geldiğinde onu nasıl istediğimi itiraf etmiyorum ona...

" Tam 17 yıldır hayatında olan kaç kişiye sahipsin? Tam 17 yıldır kim senin tüm heyecanlarına, isyanlarına, neşene, sevincine, üzüntüne ortak oldu söylesene kim? Kaç kişiyi bu kadar aldın hayatına, kaç kişiden kendini hiç gizlemedin?" diye bağırıyor bana….kullanılmanın verdiği öfke ve hayalkırıklığı yansıyor ifadesine...

" Dostlarım var benim diyorum, ailem var, sen nesin ki? Artık bitti, anlasana çıktın sen benim hayatımdan. Zaten yorulmuştum seninle gizli kaçak buluşmaktan, seninle görülmekten utanç duymaktan…"

Omuzları düşüyor, sözlerimin verdiği eziklikle küçüldükçe küçülüyor onu attığım köşede…

" Peki" diyor " peki ama bekleyeceğim, bir gün bana geri döneceksin, giden herkes bana döner bir gün..bu sadece an meselesidir"

" ben değil" diyorum başımı dikleştirerek…" ben değil"

Bıraktım ben 17 yıldır günde 3 tane içtiğim sigaramı…

Kimse bana ikram etmesin onu…8 gündür savaş halindeyim kendimle...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Hadi gözün aydin tatlim, darisi benim basima.... gerci sen benim ictigimin yaninda icmemis sayiliyorsun Hayatim...üc tane günde nedirki ? ben bir paketi deviriyorum ...:-(
Sultan

neselihaller dedi ki...

tatlım ha bir tane içmişsin ha bin tane...fark yok aslında. Hadi sen de bırak. Çok zor oluyor ama iyi de oluyor

Adsız dedi ki...

Gülüşüm, karaından ötürü kutlarım. beni örnek al. 20 yıl bu dile kolay... ama bitince biter. asla dönüşü düşünme bile. ben de onsuz sevinçlerimi, sıkıntılarımı nasıl yaşayabilirim ki, ellerimdeki boşluğu neyle doldururum derdim.sevinçlerimi, mıtluluklarımı harika yaşıyorum. 12 yıl oldu. neler yaşadım, ne skıntılar. hüzünler. hüsranlar... bir gün olsun ihtiyaç hissetmedim. aklıma bile gelmedi. kimse bana onu yeniden elime bile almayı başaramadı.boş kalırsa dediğim ellerim neler başardı. hepsini biliyorsun. veda yokturyavrum. elveda diyeceksin. sigara yok ama sen varsın.

neselihaller dedi ki...

evet ama yemekten sonra bir nefesçik çekivermeyi çok canım istiyor. Dayanıyoruz bakalım şimdilik

Adsız dedi ki...

balkona çık, üç kere derin derin nefes al, gülümse ve hayata deyip kaldır bardağını,suyunu yudumla. asla sigaranın yerine başka bir şey koyma. bırak haytından gönderdiğin gittiğiyle kalsın. onsuz sağlıklı güzel günlerin, yılların seni bekliyor. unutma bizim yedeğimiz yok.

Deli Anne dedi ki...

Ben de bir kahve içmeye gelmiştim ki , tey tey mevzuya bakınız.. sigarasız içmeye alıştım sonunda ama gene de tir tir titrer içim hayalini bile kurunca..

neselihaller dedi ki...

hoşgeldin deli dolu anne, ne iyi ettin de geldin. Kahvemizi ocağa koyuyorum şimdi, iki de lafladık mı gelmez aklımıza o meret. Adını anmayalım ki aklımıza düşmesin değil mi?

Adsız dedi ki...

her ne kadar az önce balkonda birkaç nefes tellendirdiysem de bu nikotini terk kararını gönülden destekliyorum.

gökçe

neselihaller dedi ki...

gökçe'ciğim canım kardeşim yok öyle kuru kuru destek olmak. Sen de bırak sigarayı da içim gitmesin benim:-)