Bir Ben Vardı Benden İçeri, O da Kaçtı Dışarı

Sevgili arkadaşlarım,

Ben gene bu kopuş hadisesini fazla uzattım değil mi? Sevgi'li Sitoş'um, Deli Anne'm ve de İda'nın sevgili annesi Ebru soruyorlar, iyi miyim diye? Sağolsunlar, aranmak ne kadar güzel birşeymiş...

İyi miyim? Ayyyy..Ne bileyim, bunu bile düşünecek kadar vakit bulamıyorum son zamanlarda...Fabrikada işler iyice çığrından çıktı...sabah 8 akşam 18 toplantı toplantı koşturuyorum. Kulakları çınlasın eski ev arkadaşım bu duruma masa masa konsomasyon derdi...O durum yani....Haftaya yine seyahatteyim, şimdiden haber vereyim kızlar, beni merak etmeyin :-)


Yiğit hasta...ateşli bıdık oldu..Boğaz enfeksiyornu geçiriyor, antibiyotik şişesinde balık oldu gene..Tam Şubat tatilinde azıcık kilo aldı diye sevinirken eridi yine muma döndü. Neyse, Allah çaresiz dert vermesin...

Aslında her akşam servisle eve gelirken bloğa atacağım postu kafamda yazıyorum ama eve gelince kısmet olmuyor. Zaten bilgisayarı çocuklardan kurtarıp alamıyorum. Onlar uyuyunca da ben zaten benden geçmiş oluyorum yorgunluktan halim kalmıyor.

Affedin, şu aralar kopuğum...Ama en kısa zamanda tekrar aranızda olacağım. Bu arada sizler de umarım iyisinizdir, yoğunluktan internete bile giremediğim için sizler ne alemdesiniz bilemiyorum. Afiyette misiniz arkadaşlarım?

Öpüyorum kocaman

8 yorum:

Unknown dedi ki...

oğlunuza şifa diliyorum.sizede kolay gelsin
sevgiler

Ebru dedi ki...

iyiyiz iyiyiz:)) Neyseki ses verdin:) geçmiş olsun inşallah kısa sürede herşey yoluna girer. yarından sonra ben de çok gezemem internette.

Adsız dedi ki...

gecmis olsun.Benim oglum da hastaydi ama iyilestik... iyi oldu yazmaniz ben de merak etmistim :)
Kolayliklar diliyorum...

Adsız dedi ki...

aman geçmiş olsun,artık seyahat sonraso uzun uzun döktürürsün :)

neselihaller dedi ki...

sezobigo: çok teşekkür ederim, görüşmek üzere...

Nehir İda: Ebru'cuğum çok teşekkür ederim, hayırdır, senin ne programın var yarından sonra?

Yazan Anne: sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, bu kış hepimiz felaketiz...

Bir annenin paylaşımları: teşekkür ederim canım, aklımdakileri bir toparlayabilsem neler neler anlatacağım ama kafa mı kaldı bende?

Ben Kızımın Delisiyim dedi ki...

çok geçmiş olsun:( çalışınca böyle oluyor insan herşeye birden yetişemiyor kimi zaman..

Unknown dedi ki...

gecmis olsun gulcin. Sen iyi ol, bizlerde iyiyiz

Ebru dedi ki...

İş sadece iş:(( Eğitilebilir gerzek muamelesi çekiyolar arada eğitim var:)