Biz Ameliyat Olduk

 
 
Perşembe günüydü Yiğit'in bademcik ameliyatı. Sabahın köründe düştük hastane yollarına. Bütün sorun damar yolu açılana kadardı aslında. Yiğit oğlum pek problem çıkarmadı. Zaten damar yolu açılınca kanı da oradan aldılar anesteziyi de oradan verdiler.
 
Odaya getirdiklerinde ağlıyordu. Uyanınca ödü kopmuş oğlumun. Zaten boğazı da acıyor garibimin…Kucak kucağa oturduk epey bir zaman. Ameliyatı yapan hocamız bademciklerin berbat durumda olduğunu söyledi. Bunu duymak bana iyi geldi nedense. Oğlumu hasta eden şeyden kurtulmuşuz gibi hissettim ki sanırım gerçekten de olay bu.
 
Ameliyat sırasında geçen sene kulaklarına takılan tüpler de çıkarıldı. Görevlerini tamamlamışlar. Böylece aman kulağına su kaçmasın derdi bitebilecek. Ama gelin görün ki ben daha duruma adapte olamadım. Banyoya sokamıyorum korkudan oğlumu...
 
Yiğit şimdi iyi, hala yumuşak gıdalarla besleniyor, dondurma yiyor. Birkaç güne kadar normale dönecek inşallah. Aslında döndü bile sayılır çünkü Perşembe günü ameliyat olduğu halde Pazar günü yılsonu gösterisine çıktı yavrum. Gerçekten mi harikaydı yoksa bana benim yavrum olduğu için mi öyle geldi bilmiyorum ama gözüm ondan başkasını görmedi.
 
Gösterinin sonunda barkovizyondan bir sunum yapıldı. Sezen Aksu'nun Küçüğüm şarkısı eşliğinde çocukların bebeklik resimleri ve yanlarında beliriveren şimdiki resimleri….Ay bende bir ağlamak bir ağlamak..Ağla ağla gözüm çıktı…Hayır yarın bir gün düğünlerinde de böyle hayatlarından kesitler sunan resimler koyarlarsa beni hastaneye kaldırmaları gerekecek korkarım…Daha dün minicik olan bebeğim gerçekten dün beyaz pantalonu ve yeşil gömleği içinde vals yaptı sahnede…
 
Neyse dostlarım…Allah beterinden saklasın, çaresiz dert vermesin…Bademcik ameliyatını da sağ salim atlattık çok şükür…
 
Sevgiler
 
 
 
 

20 yorum:

Ebru dedi ki...

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlar biz hala olamadık:( Gribi iyileşmiyor bir türlü.
Bence harikadır sana öyle gelmemiştir. Tebrik ederim.

gökçe dedi ki...

yavruuum ne yazıkki paşa yeğenim bana çekmiş o kadar sağlam insan varken. geçmiş olsun oğluma teyzesi onu çok seviyor...

Adsız dedi ki...

Bununla coook gecmis olsun...teyzesi yesin onu...:-)bak gör Gülcincim Oglumun tüm rahatsizliklari bundan sonra bitecek...
Gözümün önünde hayal ettimde ogluma beyaz pantolon yesil gömlek pek yakismistir eminim bundan... büyümüs de vals yaparmis oglum :-) Allah nazarlardan saklasin ...
Sultan

annelili dedi ki...

Çok geçmiş olsun.
Ne çok gururlanmışsındır.

Sevdiye dedi ki...

Geçmişler olsun,şükür iyi,gözünüz aydın.
Ben'de küçük yaştan beri bademciksiz yaşayanlardnım ve ameliyattan sonra daha bir serpilmiştim bu güne kadarda yokluğunun hiç bir sıkıntısı olmadı.Emin olun Yiğit daha iyi olacaktır.

Reyhani dedi ki...

Canımcım çok geçmişler olsun ameliyatın başarıyla geçmesine çok mutlu oldummm..Şükürler olsunn

İkiz Annesi dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım benim.Ne kadar gerilmişsindir Berrak geniz etinden ameliyat olacağı zaman ben bayağa kötüydüm.Atlatmışsınız şok şükür çocuklar daha çabuk iyileşiyorlar sanırım:)

Ne kadar gurur duymuşsundur gösteriler sırasında tahmin edebiliyorum hep başarılarına ortak olursun inşallah canım çok öpüyorum.

dilek dedi ki...

aaa çok geçmiş olsun...bitmiş geçmiş gitmiş çok şükür....keşke vals yaparken çekilmiş resimlerini koysaydın....sevgiler..

mandalincikmazi dedi ki...

Çok geçmişler olsun...

Eminim ameliyat öncesi çok sık ateşlanip hastalanıyordu artık geçti..
Hep iyi olacak bundan sonra :))

anne kaleminden dedi ki...

çok geçmiş olsun canım.. toparlanmışsınız bile, sevindim...

Selen dedi ki...

Çok geçmiş olsun :) Benim oğlanların anaokulu "mezuniyet"lerinde ağla ağla helak olmuştum ben de :P

♥♪♫♥SEMA♥♪♫♥ dedi ki...

çok geçmiş olsun arkadaşım...:)atlatmanıza ve yiğitin iyi olmasına gerçekten çok sevindim..

♥♪♫♥SEMA♥♪♫♥ dedi ki...

çok geçmiş olsun arkadaşım...:)atlatmanıza ve yiğitin iyi olmasına gerçekten çok sevindim..

Pilli Petro dedi ki...

geçmişler olsun :)

Ayla dedi ki...

Çok geçmiş olsun,iyi olmasına sevindim.

Ben Kızımın Delisiyim dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun.

ASLI dedi ki...

cok gecmi$ olsun...Daha iyi olsun.in$...

Nil dedi ki...

geçmişler ola . çok şükür atlattınız.

ben kutu kutu selpakla gitmiştim kızımın gösterisine

Deli Anne dedi ki...

Geçmiş olsun Gülçinim.. Tez zamanda atlatın inşaallah

neselihaller dedi ki...

Sevgili arkadaşlarım, hepinize tek tek teşekkür ederim. Yiğit şimdi daha iyi. ilk birkaç gün bizi geceleri çok zorladı, sanırım canı acıyordu ama artık daha iyiyiz çok şükür.

Öpüyorum hepinizi, sevgilerimle