Okumam Var Yazmam Yok

Sevgili arkadaşlarım,
 
Bu DNS ayarlarını değiştiriyorum, 2 gün bloğuma erişebiliyorum, 3. gün gene ayarım kaçıyor.
 
Yazılarımı mail olarak post atabiliyorum. Sizlerin güzel yorumlarınızı ancak cep telefonumdan girerek yayınlayabiliyorum. Ama bloğuma ve blogger.com'a erişemediğim için yorumlarınıza cevap yazamıyorum. Sizleri ziyaret ediyorum ama yorum bırakamıyorum. Bu dengesiz durum beni iyice geriyor.
 
Sevgili Nehir İda, Gulcince, İçimizdeki Karnaval, Dilek, Deli Anne, Fragola, Sezobigo, Özlem Anne, Bir Terazi Kızı, Sitare, İkiz Annesi ve diğer arkadaşlarım bana çok güzel yorumlar bırakıyorlar. Yayınlayabiliyorum ama cevap yazamıyorum. Teknik bir arızadan dolayı sizlere ulaşamıyorum. Af ve anlayışınızı rica ediyorum sevgili arkadaşlarım.
 
Sizleri özlüyorum.
 
Sevgiler
 

5 yorum:

Ebru dedi ki...

Ah canım:) Önemli değil rahat ol sen. Ben de aksatıyorum umarım küstürmem kimseleri ama evden bilgisayar açmamaya çalışınca işte kaçamakla ihmal ettiğim yerler olabiliyor.
Geçecektir

ASLI dedi ki...

Biz de senii...:(

OZLEM ANNE dedi ki...

umarim yakinda eski haline donecek, yarim yamalak insan hissediyor kendini ister istemez biliyorum ama uzulme :)

İkiz Annesi dedi ki...

Canım ne zaman düzelecek acaba bu durum:(
Güya yasak kalktı ama hala çoğu arkadaşım ulaşamıyor bloguna:((

Deli Anne dedi ki...

Gülçinim ben de çok özledim snei.. sempatik yazılarını özledim.. enerjini özledim.. dön artık.. bloglar döndü sayılır.. sadece ttnet kısmen kapalı o da 4,2,2,2 ve 4.2.2.3 ile girilebiliyor. öperim çok